Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag26.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Sommarstugemorden blir e-bok

Publicerad: 2 November 2017, 09:31

Omslaget på e-boken om sommarstugemorden.

Mittmedia gör 100 sidor e-bok om de omskrivna sommarstugemorden. Den släpps i samband med att domen ska prövas i hovrätten.


Ämnen i artikeln:

VLTMittmedia

Mittmedia har tidigare gjort e-böcker om Östersund FK:s fotbollsframgångar samt av 500 läsarnoveller. Nu gör koncernen, med VLT i spetsen, en e-bok om de omskrivna sommarstugemorden utanför Arboga. Bara VLT har skrivit över 1 500 artiklar om mordhistorien. I e-boken tecknas en bild av händelseförloppet så här långt.

I augusti dömde Västmanlands tingsrätt den vid gärningstillfället 42-åriga Johanna Möller för bland annat mord till livstids fängelse. Samtidigt dömdes hennes tidigare pojkvän, Mohammed Rajabi, till 14 års fängelse och livstids utvisning. Ett par veckor senare överklagade Johanna Möller domen. Och snart ska den prövas i nästa instans. Den 7 november inleds hovrättsförhandlingarna. Dagen före, den 6 november släpper VLT och Mittmedia den 100-sidor långa e-boken om fallet.

Mittmedias Jan Svensson är redaktör, Torkel Bohjort står för layouten och Daniel Nordström är utgivare. En krönika av Nordström inleder boken som görs tillgänglig för alla prenumeranter och pluskunder.

– E-böcker är ett sätt att ge våra pluskunder mervärde. Vi vet att detta rättsfall har ett stort allmänintresse. VLT har hittills skrivit över 1 500 artiklar om sommarstugemorden. När vi ompaketerar materialet i en e-bok sammanfattar vi hela historien på ett överskådligt sätt, säger Daniel Nordström, utgivare och chefredaktör för Mittmedias tidningar i Västmanland och Stockholmsregionen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VLTMittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.