Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag11.08.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Snabba bollar inför SM-finalen

Publicerad: 6 Maj 2013, 09:03

I lördags blev IFK Kristianstad klart för handbollsfinalen. I morse bestämde sig ledningen för Kristianstadsbladet att göra en extrabilaga inför matchen.


Ämnen i artikeln:

Kristianstadsbladet

För andra året i rad är IFK Kristianstad med i SM-finalen i handboll. Det stod klart sedan laget i lördags slog Sävehof med 32 27.

Så precis som i fjol så bestämde sig tidningsledningen för att göra en specialbilaga.

Fast då hade vi fyra fem dagar på oss. Nu har vi bara en, säger sportchefen Patric Nilsson.

Vinner Kristianstad på torsdag är det 60 år sedan laget tog hem högsta serien senast. Och enligt Patric Nilsson är oddsen goda.

Spelar de som de gjorde i helgen så.

Från tidningen åker tre sportreportrar, två fotografer och en allmänreporter till Göteborg för att bevaka finalen. Någon guld-bilaga efter matchen blir det dock inte om laget vinner.

Men det blir många sidor, säger Patric Nilsson.

Marknadsavdelningen är också mycket engagerad i bilagan. Hälften av de 48 sidorna ska de fylla vilket ska gå utan problem tror försäljningschefen Jens Frostensson. Vid 11-tiden hade 15 sidor sålts.

Vi gjorde det enkelt för oss och gjorde som i fjol. Då sålde vi slut på 48 timmar, men det ska nog gå fortare i år, säger Jens Frostensson.

Drygt 300 000 i extraintäkter räknar han med att bilagan ska dra in.

Ämnen i artikeln:

Kristianstadsbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.