Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag11.07.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ska ni försöka igen, NT?

Publicerad: 16 Maj 2012, 10:48

I fjol utsågs Norrköpings Tidningar till Årets Dagstidning i hård konkurrens med Aftonbladet och Norran. Nu är det dags att nominera till årets tävling...


Ämnen i artikeln:

Norrköpings Tidningar

Jag tycker vi är ännu bättre i år så Men vi har inte pratat om det. Kanske inte helhetspriset men det finns många klasser Vi får titta på det, säger Norrköpings Tidningars publisher Anders Nilsson.

Ni har hämtat er från segern?

Absolut. Men det har varit en fantastisk tid. Och vi har fått mycket ut av priset både internt och externt. Det är en bra grej att samlas kring. Inte minst för att det är ett pris för precis alla i företaget.

Och externt?

Vi har självklart använt det mycket i vår marknadsföring, i våra egna kanaler och på stora vepor på vårt hus. Det har också blivit ett pris som många, även utanför huset, är stolta och glada för. Vi har fått gratulationer från allt från små PRO-föreningar till Norrköpings kommun.

Det handlar inte bara om att man ska vara en bra tidning. Det gäller också att kunna skriva bra ansökningar. Har du några tips till de som ska ta itu med sina nu?

De vore synd att avslöja va? Men det gäller att lyfta fram hela mediehuset om man söker helhetspriset. Att lyfta fram nya sätt att jobba och nya organisationsformer. Och resultatet inte minst. Det är aldrig fel att visa upp snygga kurvor.

Har du gjort Årets Innovation?

De avgör vem som blir Årets Dagstidning 2012

Ämnen i artikeln:

Norrköpings Tidningar

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.