Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag28.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Situation Stockholm inför Swish

Publicerad: 18 November 2015, 10:10

Presenterar sig som världens första kontantlösa gatutidning när man nu möjliggör för swishbetalning.


Ämnen i artikeln:

Situation Stockholm

I åtta år har det gått att köpa Situation Stockholm genom sms och sedan två år tillbaka också med kort. Nu tar gatutidningen ytterligare ett steg för att öka tillgängligheten, underlätta för läsarna och för att undvika missade affärer genom att börja med tjänsten swish. Betalmetoden gör det möjligt för kunden att med hjälp av sin mobiltelefon köpa tidningen genom att skicka pengar från sitt bankkonto till ett som mottar betalningen.

Försäljarna har under många år uppmärksammat oss på att allt fler köpare av tidningen saknar kontanter. Att nu erbjuda läsarna att kunna köpa tidningen med Swish är ännu ett steg för att göra det så enkelt som möjligt att köpa tidningen. Och framförallt ökar det möjligheten för våra försäljare att sälja tidningen. Sedan 2007 har man kunnat köpa tidningen via telefonen med sms, sedan 2013 med kort. Nu tar vi det ett steg vidare med Swish, säger Situation Sthlm:s vd Pia Stolt.

Situation Sthlm kostar 50 kr oavsett betalmetod. Den hemlösa försäljaren får hälften av summan.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Situation Stockholm

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.