Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Såthe tar över Realtid.se

Publicerad: 29 augusti 2018, 10:44

Johan Såthe, chefredaktör för Realtid.se.

Resumés förre chefredaktör och ansvarige utgivare Johan Såthe får motsvarande roll på affärssajten Realtid.se.


Ämnen i artikeln:

Jonas Wiwen-NilssonResumé

Johan Såthe har en bakgrund bland annat från Expressen, Affärsvärlden, Svenska Dagbladet och tidningen Chef. Vid årsskiftet 2015/2016 övertog han chefredaktörskapet för Resumé. En roll han lämnade i februari i år. Nu står det klart att han i stället blir chefredaktör och ansvarig utgivare på den av Realtid Media AB ägda affärssajten Realtid.se.

”Jag ser fram mot att arbeta tillsammans med Realtids redaktion och ledning för att tillsammans utveckla sajtens journalistik och affär. Realtid.se har som ett nischat branschmedia med fokus på kvalitativ journalistik för finansbranschen och dess aktörer en unik och mycket intressant position med stor potential”, säger Johan Såthe, som tillträder i dag.

Vd Jonas Wiwen-Nilsson säger i ett pressmeddelande att det känns bra att ”en skicklig yrkesman äntligen tar över det redaktionella ansvaret för sajten.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Jonas Wiwen-NilssonResumé

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.