Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag26.02.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Sakine Madon slutar på Expressen

Publicerad: 14 November 2016, 07:47

Sakine Madon

Fortsättningsvis ska Sakine Madon ägna sig helt åt uppdraget som politisk redaktör för VLT, Fagersta-Posten, Sala Allehanda och Bärgslagsbladet/Arboga Tidning.


Ämnen i artikeln:

VLTSakine Madon

Till och från i ett decennium har Sakine Madon skrivit för Expressen. I fredags publicerades hennes sista krönika i tidningen:

”Tiden räcker inte riktigt till. Jag har i höst börjat pendla från Solna till Västerås där jag jobbar som politisk redaktör på VLT, Vestmanlands läns tidning, och jag driver även en YouTube-kanal med författaren Johanne Hildebrandt. Mina barn är små och tiden med dem betyder väldigt mycket”, säger Sakine Madon till Expressen.se.

Arbetet som politisk redaktör på VLT klev hon på i september. Sedan dess ingår hon också i Mittmedias ledarskribentsgrupp. Dessförinnan var hon politisk redaktör på Norran. Tidigare har hon bland annat arbetat på SVT Debatt samt på den nedlagda debattsajten Newsmill.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

VLTSakine Madon

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.