Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Så tycker Jönköpingsborna om JP

Publicerad: 17 juni 2011, 05:38

Fem röster om Jönköpings-Posten. Från trogna läsare sedan över 50 år tillbaka till de som inte hittar något läsvärt i tidningen.


Ämnen i artikeln:

Jönköpings-Posten

Prenumererar du på Jönköpings-Posten och vad tycker du om den?

Jag är prenumerant sedan 52 år. Man måste ju ha en lokaltidning och jag tycker den har blivit lite bättre de senaste åren. Nu hittar man lättare i den. Innehållsmässigt varierar det, tycker jag.

Jag har prenumererat sedan jag flyttade till Jönköping för två år sedan. Den är helt okej, har en trevlig layout och det är lätt att hitta i de olika delarna. Men ibland är det notiser och artiklar om olika småbrott som är helt ointressanta.

Nej, faktiskt inte. Mamma lät mig välja mellan en prenumeration på Svenska Dagbladet och en på Jönköpings-Posten och då valde jag SvD. Mina Jönköpingsnyheter läser jag på jnytt.se. Jag tycker JP har ett trist format som de borde ändra. Det skulle piffa upp tidningen mycket. Men det skulle inte få mig att börja prenumerera eftersom jag har jnytt.

Nej, och jag läser den inte heller. Innehållet och utseendet är tråkigt. Jag läser Jnytt på webben och Göteborgs-Posten och Metro. De har snyggare layout och mer bilder.

Nej, inte Jönköpings-Posten. Jag tycker Aftonbladet är toppen. Jag vet inte rikigt varför. Det finns inget av intresse i den, kvällstidningarna är mer allmänna. För lokala nyheter tittar jag på tv och läser Jnytt.

Ämnen i artikeln:

Jönköpings-Posten

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev