Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag31.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Så ska GP erövra Stockholm

Publicerad: 28 Juni 2011, 05:17

Med syftet att locka annonsörer i Stockholm lanserar Göteborgs-Posten i dagarna en app som riktar sig specifikt till utvalda kunder och samarbetspartners.


Ämnen i artikeln:

Göteborgs-Posten

Appen kan ses som första delen i den stockholmsoffensiv som Göteborgs-Posten hoppas ska locka annonsörer. Den riktar sig till speciellt utvalda kunder och samarbetspartners och ges ut veckovis.

Det handlar om att bygga långsiktiga relationer med annonsörer och mediebyråer i Stockholm. Vi vill skapa en medvetenhet om Göteborgs-Posten, sätta oss på kartan även i Stockholm, säger Nicola Magnusson, projektledare på Göteborgs-Posten.

Appen ger tips på familjevänliga aktiviteter i Stockholm och fungerar också som en nyckel till skräddarsydda specialevenemang som går av stapeln i Stockholm i höst.

Det kan vara ett besök på slottet där man får gå in i rum som vanligen inte är öppna för besökare. Eller ett nattligt besök på naturhistoriska. Det handlar om att låsa upp dörrar till det oväntade. Det behöver inte vara dyra saker men det ska vara exklusivt för de specialinbjudna, förklarar Nicola Magnusson.

Det är ännu inte bestämt om specialevenemangen ska vara gratis för de 150 personer som i ett första skede bjudits in till appen.

Totalt ska 400 personer bjudas in att ladda ner appen som tills vidare kommer att fyllas på med nya erbjudanden varje vecka.

Hur många har laddat ner den hittills?

Jag har faktiskt inga exakta siffror. En bra procentsats i början brukar ligga på två, tre procent men här är det mer, tvåsiffrigt. Responsen har varit otroligt positiv.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Göteborgs-Posten

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.