Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Så blir Stampens organisationsförändringar

Publicerad: 11 maj 2017, 10:05

Mediekoncernen tillsätter lokala ledningsgrupper och affärsansvariga på respektive marknad för att stärka sitt fokus på lokaltitlarna.


Ämnen i artikeln:

HallandspostenHallands NyheterStampen

Ledningsgrupperna och de affärsansvariga får stöttning av en central ledningsgrupp i Stampen Media. Bakgrunden till förändringarna är Stampens ökade lokala och regionala fokus på Västkusten som inleds formellt den 1 juni.

”För att kunna öka tempot och agera med full kraft både redaktionellt och kommersiellt på varje marknad krävs ett större lokalt mandat. Därför stärker vi nu upp med nya ledningsgrupper och resultatansvariga lokalt, vilket ska ses som ett naturligt steg i vårt fokus på den lokala marknaden”, säger Johan Hansson, vd Stampen Media.

Hallandsposten och Hallands Nyheters chefredaktör Viveka Hedbjörk får – i samband med organisationsförändringarna – ett utökat ansvar. Hedbjörk blir publisher och får därmed ett övergripande resultatansvar för båda titlarna.

Följande är resultatansvariga för övriga titlar i den nya organisationen:

- Johan Hansson för Göteborgs-Posten
- Mikael Berglund för Bohusläningen och Strömstads Tidning
- Lennart Larsson för TTELA.

Samtidigt återvänder Ingalill Sundhage till Stampen. I slutet av förra året stod det klart att hon lämnade rollen som chefredaktör för flera Stampen-titlar, däribland Bohusläningen, TTELA och Strömstads Tidning. Men nu kommer hon tillbaka för uppdraget som tillförordnad chefredaktör på Bohusläningen och Strömstads Tidning.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev