Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Rörelse i Mittmedia – Anders Härén lämnar och Robin Govik tar över

Publicerad: 28 Oktober 2016, 10:19

Robin Govik, digital chef med ansvar för produkt- och affärsutveckling och snart också chef för Mittmedias teknikutveckling.

Mittmedias digitala chef Robin Govik, i dag ansvarig för produkt- och affärsutveckling, får utökat ansvar för koncernens tekniska utveckling när utvecklingschef Anders Härén lämnar.


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Mittmedias utvecklingschef Anders Härén byter arbetsplats och börjar på Leeroy Group AB. I samband med det får Robin Govik utökat teknikansvar.

”Att Anders Härén nu väljer att gå vidare kan jag bara beklaga, han har verkligen varit en stark, drivande utvecklingskraft och det är bara att gratulera företaget som har värvat honom. Nu tar Robin Govik över ansvaret och det känner jag mig mycket nöjd med”, säger Mittmedias vd Per Bowallius i ett pressmeddelande.

I dag arbetar 35 medarbetare med olika kompetenser inom Mittmedias teknikutveckling. De senaste åren har organisationen bland annat skapat den digitala publiceringsplattformen Tweakit, annonsplattformen Reacher och dataplattformen Soldr. Men också 27 hyperlokala appar för nyheter och sport, samt koncepten Kandulova, Bostads- och Bandypuls.

”Mittmedias utvecklare har visat att de har en fantastisk spetskompetens. Den kommer behövas när vi fortsätter med vår tydliga digitala satsning som framåt kommer kräva att vi håller ett minst lika högt tempo i vår utveckling”, säger Robin Govik, som blir chef också för Mittedias teknikutveckling 1 december.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.