Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag23.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Riksmedia varslar personalen – Theo Blanco lämnar

Publicerad: 24 Juni 2014, 11:38

Riksmedia varslar elva anställda och vd Theo Blanco lämnar företaget med omedelbar verkan.


Ämnen i artikeln:

Riksmedia

Riksmedia lägger ett varsel på elva personer samtidigt som ledningen byts ut. Förra året fanns 12 anställda i bolaget. Vd Theo Blanco slutar med omedelbar verkan och Sten-Olof Olausson, key account manager, tar tillfälligt över som vd.

Nu ska Hallpressens vd Christina Björklund se över Riksmedias affärskoncept, organisation och bemanning med målet att göra bolaget lönsamt igen.

”Vi sätter oss omgående med ett antal nyckelpersoner för att se över verksamheten och återkommer med hur Riksmedia ska drivas vidare”, säger Christina Björklund i en kommentar.

Hur många anställda som blir kvar i den nya organisationen är inte klart.

”Vi kan inte ha ett säljbolag som går med förlust och vi måste anpassa verksamheten utifrån förutsättningarna, det är vi skyldiga både kunder och personal. Vi hoppas kunna återkomma redan nästa vecka med exakt hur många som kan komma att beröras av en nedskärning”, säger Christina Björklund.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Riksmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.