Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Rickard Mäkitalo tar över VF:s sälj

Publicerad: 18 September 2014, 11:17

Rickard Mäkitalo blir ny försäljnings- och affärsutvecklingschef på Värmlands Folkblad. Koncernen har haft tvåsiffrig tillväxt sedan i juni.


Patrik Vincent lämnar Värmlands Folkblad efter fyra år. Han går till Direktpress där han ska stärka försäljningen på strategisk nivå.

Rickard Mäkitalo har erfarenhet från en mängd medieföretag och kommer närmast från en tjänst som försäljningschef på Riksmedia.

Jag är väldigt glad över den tiden vi fick ha Patrik, både på ett personligt och professionellt plan, men jag är också väldigt glad för att vi har lyckats locka tillbaka Rickard till Värmland. Han har en väldigt spännande mix av erfarenheter, säger VF-koncernens vd Ulrika Obstfelder Peterson.

Hur går VF:s försäljning?

Vi har haft ett bra 2014 med tvåsiffriga tillväxttal sedan i juni. Och vi har tillväxt för helåret så här långt. Rickard med sin breda erfarenhet ska bygga vidare på den väg Patrik slagit in på.

Hur går den digitala försäljningen?

Den ökar med flera hundra procent, men från låga nivåer. Vi har gjort en kraftsamling genom att göra det till ett eget affärsområde.

Rickard Mäkitalo börjar 20 oktober.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.