Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag02.04.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Reinfeldt diskuterade kvalitetsjournalistikens framtid

Publicerad: 9 November 2012, 13:39

Att diskutera kvalitetsjournalistikens framtid var främsta syftet med statsminister Fredrik Reinfeldts besök på Schibsted tidigare i dag.


Ämnen i artikeln:

Fredrik ReinfeldtSchibsted

– Schibsted tog bland annat upp frågan om framtiden för den svenska kvalitetsjournalistiken. Vi pratade om allt från den digitala revolutionen till kvalitetsjournalistiken. I övrigt vill jag inte gå in på mer detaljer om vad samtalet handlade om, säger Olof Brundin.

Varför kommer ett sånt här initiativ från Schibsted?
-Vi ser att vi har en viktig roll i det demokratiska systemet. Därför håller vi oss själva informerade och informerar andra aktörer om hur vi ser på vår bransch och framtiden, säger Olof Brundin.

Under besöket fick statsministern se en dummy på det nya kulturmagasinet som kommer att följa med Svenska Dagbladet på söndagarna.

Tror du statsministern kan avgöra om det är en bra dummy eller inte?
– Jag har stor tilltro till att statsministern har kapacitet att bedöma god kulturjournalistik, säger Olof Brundin som också tillägger att magasinet kommer att göras av Svenska Dagbladets kulturredaktion.

Kommer ni att träffa andra partiledare också?
– Vilka vi träffar behåller vi oss för oss själva, tills vi har berättat det för vår personal, säger Olof Brundin.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Fredrik ReinfeldtSchibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.