Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Raoul Grünthal blir chef för Schibsteds framtidsinvesteringar

Publicerad: 19 december 2018, 12:37

Raoul Grünthal, tidigare vd för Schibsted Media

Schibsted medias tidigare vd Raoul Grünthal blir ansvarig för bolagets framtidsinvesteringar. Siv Juvik Tveitnes tar över ansvaret för bolagets publicistiska verksamhet, framkommer i ett pressmeddelande från mediebolaget.


Ämnen i artikeln:

Raoul GrünthalSchibsted

I september offentliggjorde Schibsted att man styckar bolaget i två delar, varav det ena Schibsted ASA driver de svenska, finska och norska delarna av bolaget. Den delen kommer delas in i tre affärsområden, och tidigare vd Raoul Grünthal blir ansvarig för bolagets framtidsinvesteringar. Det framkommer i ett pressmeddelande från bolaget.

Den publicistiska grenen, som bland annat äger Svenska Dagbladet och Aftonbladet, kommer ledas av Siv Juvik Tveitnes som tidigare var Head of Publishing operations på bolagets medieavdelning.

Chef för bolagets tredje verksamhetsområde, Nordic Marketplaces, blir Anders Skoe som i dagsläget är vd för FINN, en norsk köp- och säljsajt och som äger andelar i bland annat Blocket.

Trond Berger blir finanschef och Mette Krogsrud blir HR-chef. Bolaget söker fortfarande efter en person som ska bli ansvarig för IT.

Lucas De Vivo

Reporter

Ämnen i artikeln:

Raoul GrünthalSchibsted

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.