Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Prolog får ny vd

Publicerad: 16 augusti 2017, 11:05

Fredrik Hernnäs, tillträdande vd Prolog

Fredrik Hernnäs, i dag tillförordnad vd, tar den 1 september över ordinarie vd-posten för Prolog KB, Prolog Tidningsdistribution och Logistik AB.


Fredrik Hernnäs har tidigare företagsledande erfarenhet från bland annat Bold Printing Group, VLT Press och V-TAB.

”Det känns mycket bra att vi knyter Fredrik till Prolog med tanke på hans breda och långa erfarenhet av ledningsarbete i olika roller inom mediebranschen. Fredrik har i sin roll som tillförordnad vd i Prolog på kort tid och på ett mycket bra sätt satt sig in i Prologs verksamhet. Styrelsen är övertygad om att Fredrik innehar alla de kvalifikationer som krävs för att leda Prologs fortsatta utmaningar”, säger Jan Andersson, styrelseordförande i Prolog.

”Med rådande marknadsförutsättningar, krävs det att tidningsdistributionsföretagen samtidigt utvecklar nya intäkter och effektiviserar verksamheten. Styrkan ligger i att kunna leverera hela vägen hem. Jag ser med tillförsikt fram emot att tillsammans med Prologs medarbetare leda företaget i denna förändringsprocess”, säger Fredrik Hernnäs, tillträdande vd i Prolog.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.