Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag21.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Privata Affärer förstärker webben

Publicerad: 21 Maj 2008, 05:39

Privata Affärer anställer två journaliser och en marknadsansvarig till privataaffarer.se. Dessutom en ny reporter till papperstidningen.


Enligt chefredaktören Annika Creutzer (porträtterad i förra numret av Medievärlden) satsar tidningen på en bättre och mer nyhetsinriktad webb.

Magnus Gustavsson är nyanställd nyhetschef för privataaffarer.se. Han jobbade innan som producent för Sveriges Radios ekonomi- och konsumentprogram Plånboken, och har tidigare varit  nyhetschef på Radio Uppland och reporter på Ekot.

Agnetha Bäckström är ny reporter på privataaffarer.se. Hon kommer närmast från jobbet som programledare på SVT:s A-ekonomi och har också jobbat som reporter för SVT:s nyhetssändningar samt som programledare, redaktör och reporter och på TV4, SR Ekot och SVT Sport.

Zehra Ulving anställs som vikarierande marknadsansvarig på privataaffarer.se. Hon kommer närmast från ett jobb som projektledare på kommunikationsbyrån Core Comp.

Jonas Ohlin är ny reporter på Privata Affärer, kommer senast från Rapportredaktionen på Sveriges Television och har tidigare bland annat arbetat på TV8:s Finansnytt, Ekot och P1 på Sveriges Radio samt på  Dagens Industri.
Axel Håkansson

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.