Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag11.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Premo får ny vd

Publicerad: 28 Augusti 2018, 04:47

Jan Persson, i dag vd för NTM-koncernens distributionsbolag, har utsetts till ny vd för Pressens Morgontjänst (Premo).


Ämnen i artikeln:

NTM

Jan Persson är i dag vd för NTM-ägda Svensk Hemleverans, som distribuerar tidningar, post samt gods till hushåll och företag och består av omkring 1 100 medarbetare. Tidigare har han bland annat arbetat som regionchef, produktionschef och miljöchef på Tidningstjänst AB.

”Vi är mycket glada över att få in Jan Persson som vd på Premo. Jan har stor erfarenhet av distributionsverksamhet och att utveckla nya affärer inom distributionsområdet”, säger Stina Morlin, styrelseordförande i Premo.

Jan Persson ser fram emot att tillträda sin nya roll den 17 september.

”Jag är stolt över att få börja arbeta som vd för Premo. Tack vare våra starka ägare, DN och SvD, och vår unika ställning i Stockholm där vi besöker alla hushåll, kommer vi tillsammans att skapa nya lönsamma affärer samtidigt med tidningsleveransen.”

Premo har funnits sedan 1971 och ägs av Dagens Nyheter och Svenska Dagbladet. I dag distribuerar företaget över hela Storstockholm och når dagligen över en miljon hushåll.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NTM

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.