Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Premiär för Sommar till frukost

Publicerad: 12 Juni 2017, 07:13

Sommarredaktionen Sommar i P1 Bibi Rödöö, Programchef Sommar och Vinter P1 Sveriges Radio Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio Foto: Mattias Ahlm

Poddversionerna av Sommar i P1 kommer i år att släppas redan tidig morgon.


Ämnen i artikeln:

P1

På onsdag presenteras årets sommarvärdar i P1 i Berwaldhallen i Stockholm. Programmet är ett av Sveriges Radios äldsta och radiotraditionen lockar varje år en stor publik.

Sommar sänds dagligen i P1 med start efter lunchekot. Sedan 2005 har det också gått att efterhandslyssna. Men från och med i år kommer alla sommarprogram att släppas i poddversion redan klockan 07 på morgonen – alltså före radiosändningen.

”Sommar är en av få kvarvarande lägereldar i vårt land och väldigt många tycker om att lyssna på direktsändningen klockan 13. Vi gläder oss åt att en stor och växande skara lyssnar på Sommar som podd. I år kan man välja att lyssna på dagens Sommarpratare redan till frukost”, säger Sommar i P1:s programchef Bibi Rödöö.

Årets första sommarprogram sänds på Midsommardagen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

P1

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.