Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag25.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Premiär för granskande nätforum

Publicerad: 31 Maj 2010, 09:41

Nättidningen toppmotet.se vill borra djupt i samhällsfrågorna. I redaktionen ingår Tomas Bresky, med ett förflutet på SVT:s Uppdrag Granskning, och Lars Lindberg, tidigare chefredaktör på NSD och vd på Radiotjänst.


Tidningen kommer bland annat att bevaka försvarsfrågor och privatiseringen av skolan, men även medieutvecklingen ska granskas. Toppmotet.se vill bland annat lyfta frågan om vilken bild tv-tittarna och radiolyssnarna får av Norrbotten när allt färre program och nyhetsinslag produceras av SVT och SR i länet.

Vi hoppas att toppmotet.se ska bli en mötesplats för de som söker sammanhang och nya eller annorlunda tankevägar, skriver redaktionen och hoppas på många debattinlägg och kommentarer från sina läsare.

Toppmotet.se har också knutit till sig ett antal fotografer och bildkonstnärer som kommer att medverka på sajten.

Förutom Tomas Bresky och Lars Lindberg ingår arkitekten Åsa Acking och tidigare SVT-producenten Bernt Viklund i redaktionen som är placerad i Luleå.

Toppmotet.se

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.