Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

PlayAd börjar distribuera via MSN

Publicerad: 4 November 2015, 09:32

PlayAd och Microsoft har skrivit under ett samarbetsavtal. Något avtal som kan ge till exempel NWT:s webb-tv en miljonpublik.


Ämnen i artikeln:

Playad

Microsofts konsumentstartsida MSN kommer inom kort att ha möjlighet att sända rörligt material från till exempel NWT, VF och Nyheter 24 men också andra aktörer som LRF Media och Affärsvärlden. PlayAd Media Group ska börja samarbeta med mjukvarujätten om distribution av webb-tv.

Avtalet gäller hela Norden men Sverige är först ut.

Samarbetet med Microsoft och deras inträde som publicist i YouPlay känns verkligen spännande. Det stärker oss i syndikeringsarbetet. Speciellt då Microsoft som kanal har en bred målgrupp och stor räckvidd som driver mycket trafik. Det innebär att våra publicister i nätverket nu får ännu större möjlighet att nå ut med sitt innehåll till en större publik och därmed ytterligare öka sina intäkter, säger Jonna Strandberg nordisk chef för YouPlay på PlayAd i en kommentar.

MSN har i Sverige omkring 2,8 miljoner unika besökare i veckan. Globalt har MSN över 450 miljoner unika besökare i 54 länder.

Ämnen i artikeln:

Playad

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.