Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Fredag18.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Palmira Koukkari Mbenga blir ny P3-korrespondent

Publicerad: 15 December 2015, 07:33

Ny P3-korrespondent med ansvar för bevakning av frågor som rör unga världen över blir Palmira Koukkari Mbenga.


”Jag är jätteglad och ödmjuk inför det här uppdraget. Det ska bli så roligt få ta hem världen till P3-lyssnarna, både i fm och på de digitala plattformarna. Förhoppningsvis bidrar jag till att göra världen lite mindre och mer lättbegriplig på samma gång”, säger Palmira Koukkari Mbenga i ett pressmeddelande.

Palmira Koukkari Mbenga började på P3 Nyheter som praktikant 2013 och har sedan varit reporter och producent och är i dag nyhetssändare. Hon var producent för Korrerapporten i P3 våren och sommaren 2015.

”Med Palmira Koukkari Mbenga kommer P3 att få en korrespondent som lyckas göra spännande journalistik av komplexa utrikesfrågor. Palmira har också en förmåga att fånga upp ämnen som hamnar vid sidan om nyhetsflödena. Jag är jätteglad att P3:s lyssnare kommer få höra mer av henne på alla våra plattformar”, säger Sîlan Diljen, chef för P3 Stockholm i pressmeddelandet.

Palmira Koukkari Mbenga tillträder tjänsten i februari.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.