Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

P3 får ny kanalansvarig

Publicerad: 15 februari 2019, 11:36

Caroline Pouron, Sveriges Radio Foto: Mattias Ahlm/Sveriges Radio

Vid månadsskiftet kliver Caroline Pouron på sin nya roll som kanalansvarig för P3. Hon tar över efter Cajsa Lindberg som i dag är utbudsdirektör på Sveriges Radio.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Caroline Pouron kom till Sveriges Radio 2004. Sedan dess har hon bland annat haft roller som undersökande reporter, producent och exekutiv producent. Nu senast har hon varit innehållsstrateg på P3 samt tillförordnad kanalansvarig för P3.

”Caroline har en gedigen radio- och P3-erfarenhet. Hon har jobbat med såväl Morgonpasset som P3 Dokumentär. Och så ligger hon bakom framgångsrika poddformat som till exempel Creepypodden, P3 Dystopia och P3 Musikdokumentär. Hon är nyfiken, smart och driven och har en profil som är exakt det P3 behöver just nu”, säger Sveriges Radios utbudsdirektör Cajsa Lindberg, som tidigare haft rollen som kanalansvarig för P3.

Caroline Pouron ser fram emot sitt nya uppdrag på radion:

”Det är förstås jätteroligt att få ta mig an denna nya roll. Vi har en stark relation till vår publik. P3 har i dag de största poddarna, de mest engagerande nyheterna och de roligaste programledarna. Det är en utmaning att behålla den positionen när alltfler slåss om våra lyssnares uppmärksamhet.”

Hon tillträder den 1 mars.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.