Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Om jag säger Episerver, vad säger du då, Björn Hedensjö?

Publicerad: 21 December 2010, 12:51

Under några dagar har man på DN.se brottats med ett plattformsbyte. Polopoly har åkt ut och Episerver in. Lätt har det inte varit. Men redaktionschef Björn Hedensjö låter inte knäckt för det:


Ämnen i artikeln:

DN.se

Att det funkar rätt bra ändå. Det är ju en ganska stor apparat. Men det har absolut inte varit värre än vi trodde.

Men då trodde du att det skulle bli ganska besvärligt?

Är det något jag lärt mig mig under de här åren med webben är det att det aldrig är oproblematiskat. Man får räkna med trassel. Och ju mer komplexa sajter desto mer trassel.

Vad har varit jobbigast?

Det viktigaste är att sajten är uppe. Men i tre omgångar har den legat nere. I tio minuter en kvart varje gång. Det är i och för sig inte så jäkla farligt men det är bara då jag har haft riktigt ont i magen.

I övrigt?

Vi har inte fått ordning på kommentarerna ännu. Det går skriva men det går inte att se dem.

Så man kommenterar i blindo?

Det kan man säga. Men vi hoppas att fixa till det i eftermiddag eller i kväll. Sedan är det lite estetiska buggar kvar också.

Hur jobbigt har det varit?

Jag har varit med om stökigare övergångar. En som jag inte var inblandad i, men följde på nära håll, var Expressens legendariska övergång till Polopoly 9. Det tog åtskilliga månader innan man fick ordning då. Jämfört med den har det här gått som en dans.

Ämnen i artikeln:

DN.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.