Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag27.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ola Lindholm misstänker Expressen

Publicerad: 9 Maj 2011, 04:19

Ola Lindholms advokat misstänker att polisen kan ha manipulerat testet för att kunna sälja informationen till Expressen.


Ämnen i artikeln:

ExpressenOla Lindholm

”Vi ska undersöka om det kan ha varit fel i hanteringen, eller i allra värsta fall eftersom det är så mycket pengar i omlopp för poliser som läcker om det finns något att angripa där”, säger advokaten Peter Lindqvist till Aftonbladet.

Ola Lindholm skrev i helgen ett långt inlägg på en nystartad blogg som i stora stycken är en attack på Expressen, ”en tidning som misshandlat mig med grovt övervåld”.

Han redogör för de kontakter tidningens journalister tagit med honom: ”Det är extremt nedbrytande för en person och hans familj att vara så jagad av människor som är helt ointresserade av något annat än att klättra på karriärstegar och sälja lösnummer. Med hot om ‘nya uppgifter’ och ‘nya publiceringar’ försökte Expressen skydda sig själva genom att förmå mig att tala ut.”

Han skriver också: ”Thomas Mattson, jag kommer aldrig att förlåta dig dina beslut som har skrämt och stressat min fyraårige son och fått mig och min sambo att känna oss obekväma och stressade i vårt eget hem. INGEN är värd den behandling du utsatt oss för.”

Ola Lindholm tar time out   är besviken på SVT

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

ExpressenOla Lindholm

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.