Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag17.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Nya sajter för HD och Sydsvenskan

Publicerad: 9 Maj 2016, 06:20

Mobilt fokus, ny design och ett första steg mot personaliserade nyhetssajter. I dag lanserar HD och Sydsvenskan sina nya sajter.


Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Sajterna styrs av en egenutvecklad algoritm som sorterar innehållet efter nyhetsvärde och livslängd, dessa värden matchas med läsning och övrigt engagemang från läsarna. Den sammanlagda rankingen bestämmer sedan hur högt upp en artikel hamnar på sajten.

I ett första steg presenterar vi en algoritmstyrd sajt som gör att vi kan lägga mer krut på redaktionellt innehåll. I nästa steg kommer vi erbjuda en personaliserad sajt där läsaren får både innehåll och annonsörserbjudanden utifrån sina behov och önskemål, säger Tomas de Souza, affärs- och innovationschef på HD-Sydsvenskan, i ett pressmeddelande.

I den första versionen finns möjlighet att följa olika skribenter. I kommande uppdateringar under året läggs ytterligare personaliseringstjänster till.

Ämnen i artikeln:

Sydsvenskan

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.