Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag28.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Nya chefer på Sveriges Radio Väst och Skaraborg

Publicerad: 9 December 2010, 09:05

Daniel Rundqvist blir kanalchef för Sveriges Radio Skaraborg och Peter Sundblad för Sveriges Radio Väst i Uddevalla.


Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Daniel Rundqvist har jobbat på Sveriges Radio i 20 år, som reporter, producent, programledare och Eko-medarbetare i Jönköping. Nu blir han chef för kollegorna på grannstationen i Skövde.

”En spännande utmaning att få leda en lokal kanal med en så stark ställning bland sina lyssnare. Jag hoppas att kunna bidra med mitt engagemang och tillsammans med medarbetarna fortsätta resan in i en tid av snabba förändringar för medierna, där jag verkligen tror på radions möjligheter”, säger Daniel Rundqvist.

Peter Sundblad blir kanalchef för Sveriges Radio Väst. Han har arbetat som redaktionschef och programchef där sedan 1993.

”I det nya jobbet vill jag tillsammans med medarbetarna  – och publiken! – jobba vidare med det vi inlett under året som gått: att satsa ännu hårdare på att vara nyhetsledande i vårt område, att satsa vidare  på grävande journalistik och att göra våra program till ännu tydligare  och kraftfullare varumärken”, säger Peter Sundblad.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Sveriges Radio

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.