Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Nya chefer på Direktpress

Publicerad: 9 oktober 2018, 11:06

Anna Bansell

Mats Tollesson blir ny vd för DirektPress Göteborg och Anna Bansell blir vd för bolagen Västerort i Sthlm Tidnings AB och Nordost i Sthlm Tidnings AB.


Ämnen i artikeln:

Patrik VincentDirektpress

Anna Bansell kommer närmast från Gota Media där hon varit kommersiell chef med publicistiskt ansvar för bland annat AlingsåsKuriren. Hon har sedan början av 90-talet arbetat med både prenumerations- och gratistidningar. Hon startade Finnveden Nu i Värnamo och sedan Jönköping Nu, Höglandet Nu och Borås Nu. Hon har också varit mediecenterchef för Lokaltidningen Malmö och Politikens Lokalaviser.

“Jag är genuint glad att kunna presentera Anna Bansell som vår senaste rekrytering, hon är en klassisk tidningsentreprenör som DirektPress kommer har stor nytta av i framtiden. Hon kommer bidra såväl i de tidningsgrupper hon får ansvar för, men också för DirektPress som helhet, säger Patrik Vincent vice vd med operativt ansvar för DirektPress”, säger Patrik Vincent, vice vd för DirektPress i ett pressmeddelande.

Mats Tollesson som blir ny vd för DirektPress Göteborg har varit säljchef på bolaget i nio år och innan dess säljchef för Metro Göteborg.

“Med Mats får vi en duktig tidningschef med ett närvarande ledarskap som kan sitt Göteborg. Mats har tillsammans med våra centrala resurser utvecklat teamet och levererar nu fina resultat med en säljökning på hela 23% för juni-juli-augusti-september i år. Med Mats vid rodret räknar vi med en fortsatt framgångsrik utveckling”, säger Patrik Vincent i ett pressmeddelande.

DirektPress Göteborg ges ut i 5 lokalt anpassade tidningar för stadsdelarna Centrum- Majorna-Linné, Frölunda-Högsbo, Hisingen, Angered-östra Göteborg, respektive Askim-norra Halland.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Patrik VincentDirektpress

Dela artikeln:

Dagens Medias nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev