Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ny politisk redaktör till Hall Media

Publicerad: 9 Februari 2018, 13:24

Hall Media har anställt Kajsa Kettil som politisk redaktör.

Nu på måndag tillträder Kajsa Kettil som politisk redaktör på Jönköpings-Posten.


Kajsa Kettil har en bakgrund som näringslivsreporter på Borås Tidning. Innan det var hon reporter på Ulricehamns Tidning i många år. Men opinionsjournalistiken har lockat länge och under sin tid på Borås Tidning har hon en tid vikarierat som ledarskribent.

”Jag är glad och stolt över förtroendet att få leda opinionsjournalistiken på Jönköpings-Posten. Att dessutom komma in i början av ett valår ger extra krydda till uppdraget! Nu ser jag fram emot att lära känna läsarna genom en konstruktiv debatt om frågor som rör Hall Medias bevakningsområde”, säger Kajsa Kettil, som tillträder den 12 februari.

De senaste två åren har det bedrivits ett projekt inom mediehuset under vilket en ledarskribent arbetat med att bedriva politisk opinion på Hall Medias Höglandstidningar. Projektet avslutades tidigare i vinter och ledningen är nöjd med resultatet. Nu blir det Kajsa Kettils roll att bygga upp en opinionsredaktion där hon och en ledarskribent kommer att ingå.

”Vi är mycket nöjda med rekryteringen av Kajsa och ser att hon kommer att göra en spännande nystart med vår politiska redaktion som kommer att vara bra för våra läsare, säger Marie Johansson Flyckt, ansvarig utgivare på Hall Media.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.