Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ny kommunikationschef på Aftonbladet

Publicerad: 22 Mars 2011, 11:44

Aftonbladets kommunikationschef Nils Franchell byter tjänst och blir projektchef på featureavdelningen. Hans efterträdare blir Fredrik Lindén, programchef på Aftonbladet TV.


Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Nils Franchell är en av våra mest erfarna journalister och arbetsledare med en ovanligt god känsla för våra målgrupper och produktutveckling. Det är exakt den typen av kompetens redaktionen behöver nu för ett antal spännande projekt, säger Aftonbladets chefredaktör Jan Helin i ett pressmeddelande.

Franchell har jobbat på Aftonbladet i 23 år och varit bland annat nattchef, biträdande redaktionschef, projektchef och chef för bland annat Söndag och Sportmagasinet. Han har varit kommunikationschef med ansvar för information och marknad sedan 2009.

I samband med att Fredrik Lindén, som närmast varit programchef för Aftonbladet TV, blir kommunikationschef omorganiseras kommunikationsavdelningen. Lindén får ansvar för den interna och externa kommunikationen medan Pär Andersson blir reklamchef.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Aftonbladet

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.