Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag23.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ny debattsida ska bredda perspektiven

Publicerad: 4 November 2015, 12:09

Det har varit en lucka i bevakningen. SvD Näringsliv Debatt ska fyllas med politiska nyheter och fördjupande ekonomisk debatter.


Morgondagens SvD kommer att se annorlunda ut: baksidesporträtten i SvD Näringsliv försvinner men tillkommer gör en helt ny plattform för ekonomisk debatt.

Tillskottet ska vara en öppen kanal för alla och beskrivs av SvD som ett inslag i SvD:s näringslivsutbud som efterfrågats av många debattlystna läsare och som nu blir verklighet.

Ansvariga redaktörer är SvD:s debattredaktör Carina Stensson och kollegan Carl-Johan Bilkenroth.

Vi räknar med både tunga politiska nyheter och intressant fördjupande ekonomisk debatt, både när det gäller internationell och svensk ekonomi. Det kommer förstås också att vara möjligt för olika näringslivsprofiler att bidra med inlägg. säger Carina Stensson i en kommentar.

Själv är SvD:s debattredaktör övertygad om att materialet kommer att bli uppskattat:

För oss är det en fördel att kunna bidra med debattartiklar i en redan uppskattad del av tidningen, där landets bästa ekonomijournalister skriver och granskar. Det har varit en lucka i bevakningen att inte ha en debattsida i näringslivsdelen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.