Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag02.12.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ny debattredaktör på Dagens Samhälle

Publicerad: 13 December 2016, 11:35

Daniel Wiklander, i dag redaktör på Ordfront Magasin, blir debattredaktör på Dagens Samhälle.


Ämnen i artikeln:

Dagens Samhälle

”En miljon människor arbetar inom kommun och landsting i dag. Vård, skola och omsorg kommer bara att bli viktigare framöver i Sverige. Det gör det också viktigt med en levande debatt kring alla aspekter av välfärdsfrågorna – från kvalitet, finansiering och bemanning till villkoren för alla dem som arbetar inom välfärdssektorn. Det kommer att bli mycket intressant att vara med och utveckla Dagens Samhälles debattsajt”, säger Daniel Wiklander, som börjar vid årsskiftet.

Olov Carlsson, nytillträdd chefredaktör och vd på Dagens Samhälle, kommenterar tillskottet:

”Vi är väldigt glada över att kunna rekrytera en så erfaren och kunnig journalist som Daniel Wiklander. Med Daniel stärker vi vår position som forum för seriös debatt kring de frågor som är viktiga för vår målgrupp, politiker och höga beslutsfattare i kommuner och landsting. Dagens Samhälles debattsajt har positionerat sig som en central yta för debatt- och opinionsbildning i centrala välfärdsfrågor. Vi övertygade om att Daniel kommer stärka den positionen ytterligare.”

Daniel Wiklander har tidigare bland annat arbetat på Aftonbladet, Sveriges Radio och DN samt som chefredaktör och ansvarig utgivare på tidningen Arbetaren.

Kollegorna på debattredaktionen består av Sanna Rayman, debattchef, och Karin Lundahl, debattredaktör.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Dagens Samhälle

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.