Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag29.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Ny affärstidning för entreprenörer

Publicerad: 20 Maj 2010, 10:53

Ny sajt, nytt magasin och nya tjänster. Med Nya Affärer hoppas VA skapa ett nätverk för entreprenörer.


Ämnen i artikeln:

Veckans Affärer

Enligt Mikael Zackrisson, webbchef på Veckans Affärer, kommer en ny sajt med namnet Nya Affärer att lanseras i nästa vecka. I höst kommer även ett magasin. Målet med satsningen är att fylla ett tomrum i dagens journalistik om entreprenörskap.

Den journalistik som erbjuds för entreprenörer idag är för grund och handlar inte så mycket om hur man bygger upp företag. Om jag själv skulle bygga ett företag skulle jag vilja ha råd och tips, vilket Nya Affärer ska bidra med, säger Mikael Zackrisson.

Ett antal samarbetspartners kommer att gå in i projektet, men vilka det är vill Mikael Zackrisson, som jobbar nästan heltid med projektet, ännu inte avslöja. Inte heller vill han säga exakt vilka tjänster det är man kommer att erbjuda.

Ett modernt medieföretag måste gå bortom att erbjuda den vanliga typen av artiklar, inom Veckans Affärer har vi jobbat mycket med events och andra koncept, vilket vi även kommer att göra inom den nya satsningen.

Vilka intäktsmöjligheter innebär den här satsningen, finns det någon prognos?

Vi tror naturligtvis att vi kommer att tjäna pengar på det här, självklart kommer vi att ha annonsering, men vilka siffror det handlar om kan jag inte säga. Syftet är också att driva en debatt om entreprenörskap, bland annat genom att knyta till oss krönikörer.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Veckans Affärer

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.