Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Nu tar NLT betalt på nätet

Publicerad: 24 Oktober 2013, 06:05

Efter en vecka har Nya Lidköpings Tidningen fått närmare 30 procent av sina prenumeranter att aktivera sina digitala konton.


Första dagen var det över 2 000 av tidningens prenumeranter som aktiverade sina digitala konton. Efter en vecka är siffran uppe i 6 500, vilket är närmare 30 procent av det totala antalet.

Tidningen hade jobbat hårt med att berätta för läsarna om förändringarna och bland annat skickat ut vykort med prenumerationsnumret så att uppgifterna skulle vara nära till hands när de gick in på sajten.

Nu finns det förutom års- eller månadsprenumeration också ett pröva-på-erbjudande där det kostar 19 kronor att läsa NLT digitalt i en månad. Men det kommer bara att finnas några veckor till.

Vi ska inte ha några rena digitala prenumerationspaket. Men kommer att vara möjligt att få tillgång till allt digitalt material för 19 kronor per dygn, säger NLT:s webbredaktör Semir Hasanbegovic.

Vi värnar om papperstidningen och våra prenumeranter.

Vilket verkar ge effekt.

Det har redan blivit tre nya årsabonnemang och fem som startat månadskonton på bara den här veckan. Dessutom har över 100 personer valt att köpa pröva på-paketet. Så visst verkar det finnas potential att sälja prenumerationer.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.