Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag30.11.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Nu lämnar NA borgen

Publicerad: 18 November 2013, 07:00

Idag flyttar redaktionen från den klassiska NA-borgen till modernare lokaler. Och det kan bli fler flyttar inom Promedia.


Ämnen i artikeln:

Nerikes Allehanda

Idag flyttar de första redaktionella medarbetarna till de nya lokalerna på Klostergatan, nära centralstationen. På övervåningen sitter NA:s redaktion och marknadsavdelning och på våningen under gratistidningen Örebroar´n samt delar av Promedias stab.

”Vi får lokaler som stödjer vårt arbetssätt. Visst är det vemodigt att lämna ett vackert hus som på många sätt förknippas med NA som varumärke men det känns jättebra att få ändamålsenliga lokaler. Allehanda-borgen är ett ståtligt hus men har också symboliserat en pampighet som behöver förändras till ett öppnare förhållningssätt i en förändrad medievärld”, säger tidningschefen Katrin Säfström.

Det kan bli aktuellt med fler flyttar inom Promedia.

”Vi ser över våra lokaler på flera ställen inom Promedia och effektiviserar vår yta, behåller våra tillgängliga lägen och satsar på lokaler som skapar flexibilitet, öppenhet och främjar samarbete”, säger Tomas Höggren, inköpschef inom Promedia och ansvarig för flytten i Örebro.

NA lämnar tidningsborgen

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Nerikes Allehanda

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.