Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag25.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Nu kan läsarna ifrågasätta på di.se

Publicerad: 22 Mars 2018, 12:34

Ifrågasätt grundades sommaren 2015. Ambitionen var att utveckla en debattplattform fri från nättroll och oseriösa debattörer vars ökade närvaro gjort att många mediesajter stängt sina kommentarsfält.

I dag lanserar Dagens industri kommentarsplattformen Ifrågasätt på sin sajt.


Mattias Carlson, redaktionell utvecklingschef på Dagens industri, om varför affärstidningen öppnar kommentarsfälten:

”Vi har sedan tidigare forumet ‘Börssnack’ med ett omfattande läsarengagemang. Våra läsare gillar att diskutera aktier och marknadsnyheter. Vi tror att Ifrågasätts lösning med artikelkommentarer kan tillföra ytterligare perspektiv till våra artiklar.”

I dagsläget använder Dagens Nyheter, Barometern, NWT och Norrans webbsajter Ifrågasätts kommentarsplattform. Läsare som har registrerat sig via Ifrågasätt kan kommentera på samtliga tidningar som är anslutna till systemet.

”Jag är väldigt glad över att Nordens största affärstidning vill ha tillbaka läsardiskussionerna på sin egen sajt. Vi ser fram emot att tillsammans med Dagens industri öka läsaraktiviteten och meningsutbytena på di.se”, säger Ifrågasätts vd Gustav Hjärn.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.