Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

lördag12.06.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Nu går flytten för HD

Publicerad: 9 december 2015, 07:37

Sedan han började på HD 2007 har chefredaktör Lars Johansson tjatat om att tidningen borde flytta till centrum. Nu går flyttlasset. Och om en dryg månad slutar han.


Ämnen i artikeln:

Helsingborgs Dagblad

I dag flyttar HD:s redaktion till de nya lokalerna i centrala Helsingborg. I morgon är det dags för Hallå-tidningarna och annonsavdelningen att följa efter. Ett femtioårigt kapitel i tidningens historia är över när lokalerna på Vasatorpsvägen nu snart är utrymda.

Från och med nu är den nya adressen Norra Strandgatan 11. Vid Rådhustorget i centrala Helsingborg.

Chefredaktör Lars Johansson tycker att det ska bli ett riktigt lyft.

Det ska bli underbart att komma till centrum. Det kommer att bli en kick för oss. Inte så att vi är nere i någon svacka men det är en del skit som sitter i väggarna som det är skönt att lämna.

De tidigare lokalerna har blivit ombyggda tre, fyra gånger men var ändå otidsenliga och fungerade dåligt för vår verksamhet. Sedan jag började här 2007 har jag propagerat för att vi ska flytta in till centrum.

Lars Johansson har bara kvar en dryg månad som chefredaktör för HD. Sedan tar Jonas Kanje, i dag nyhetschef på HD och Sydsvenskan, över uppdraget.

Ämnen i artikeln:

Helsingborgs Dagblad

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.