Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Lördag26.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

NTM och Bring samdistribuerar

Publicerad: 3 November 2015, 08:45

NTM och Bring Citymail kommer med start nästa år att dela ut post och paket att med morgontidningen i Norrbotten, Östergötland, Västervik och Uppland.


Ämnen i artikeln:

NTM

”Samdistributionen tryggar både utdelningen av morgontidningen och av brev och paket. I hela vårt geografiska område kommer servicegraden att öka eftersom vi inte bara kommer att distribuera våra morgontidningar 6 dagar i veckan utan också brev och paket 6 dagar i veckan. Dessutom skapar vårt samarbete möjligheten för de som bor i ‘glesbygd'” att få sin dagstidning tidigt på morgonen, säger Norrbottens Media Distributions vd Leif Bergström i en kommentar.

NTM-koncernen når cirka 600 000 hushåll. Av dessa är cirka 450 000 Bring-hushåll.

”Vi har goda erfarenheter av samdistribution av tidningar och post sedan tidigare. Hittills har vi med framgång samdistribuerat i Storstockholm, på Gotland och i Ystad. Det är ett utmärkt sätt att behålla god samhällsservice för utbärning av tidningar, post och paket utanför storstäderna, som gagnar både mottagare och samhället i stort. Det är också miljöeffektivt när vi delar ut tidningar, brev och paket på en och samma gång, säger Bring Citymails vd Patrik Östberg i en kommentar.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

NTM

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.