Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag30.09.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

NT/Corren har nytt tryckeri 2011

Publicerad: 20 Augusti 2008, 06:40

Ur logistisk synvinkel ligger Linköping bäst till när det handlar om var NT/Correns nya tryckeri ska ligga menar Lennart Foss, vd för NT-Media. Under 2011 ska tryckeriet vara klart. Men var det ska ligga är ännu inte bestämt understryker han.


Inom några år ska det bara NT/Corren bara ha ett tryckeri i stället för dagens två. Men var det ska ligga är ännu inte klart. Det finns tre alternativ.

Linköping, Norrköping eller någonstans mittemellan. En utredning pågår och någon gång under 2009 räknar koncern-vd Lennart Foss med att ett beslut ska tas i frågan:

– Och det innebär också att vi har tagit en del strategiska beslut om till exempel vad som ska gå att trycka där.

Mycket talar också för att NT och Correns respektive distributionsbolag kommer att slås samman. Kanske tas beslutet redan på styrelsemötet i septemer.

– Det är ambitionen, säger Lennart Foss.

I en artikel i Corren talas det om en namnändring. Att NT-Media i framtiden ska stå Nya Tidningars Media eller Nya Tidens Media. Men det kommer inte att verklighet enligt Lennart Foss.

– Vi har lekt med den tolkningen. Men formellt kommer namnet vara Norrköpings Tidningar Media, säger Lennart Foss.

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.