Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag18.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Norran köper Svensk Direktreklam

Publicerad: 1 December 2006, 13:14

Norra Västerbotten köper Svensk Direktreklam i Västerbotten. Bolagets omsättning uppgick i fjol till cirka 9 miljoner kronor.


Ämnen i artikeln:

Svensk DirektreklamNorran

– Nu får vi kontroll över hela produktionskedjan, säger Robert Brännström, annonschef på Norra Västerbotten och styrelseordförande i det nya bolaget.

Det nya bolaget kommer att heta Norra Västerbotten Distribution och blir ett dotterbolag inom koncernen. En viktig orsak till köpet är att Norra Västerbotten inte i dag kan distribuera så många ibladningar som man vill. I dag kan man bara distribuera två ibladningar åt gången.

– Vi har slagit i taket. Nu får vi möjlighet att ta på oss fler uppdrag. Det finns en efterfrågan, särskilt bland livsmedelshandlarna, säger Robert Brännström.

Svensk Direktreklam i Västerbotten har kontor både i Umeå och Skellefteå. 65 procent av omsättningen på 9 miljoner kronor kommer från nationell försäljning.

mvredaktion

Ämnen i artikeln:

Svensk DirektreklamNorran

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.