Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Norran ansluter sig till Mittmedias digitala lärplattform

Publicerad: 24 september 2018, 09:17

Även Norrans säljkår använder från och med nu Mittmedias digitala lärplattform för kompetensutveckling.


Ämnen i artikeln:

NorranMittmedia

Sommaren 2017 presenterade Mittmedia hur man arbetar för att höja kompetensen i den digitala annonsaffären. Ett viktigt initiativ i den satsningen var en digital lär- och kompetensplattformen genom vilken säljkåren kontinuerligt skulle få regelbunden vidareutbildning.

Nu ansluter sig även tidningshuset Norran till plattformen. Sedan tidigare är mediehuset Stampen en partner på plattformen.

Norrans försäljningschef Robert Brännström säger att valet föll på Mittmedia eftersom de presenterat ett bra upplägg.

– Det finns få riktigt bra utbildningar som har spets mot det digitala men där har Mittmedia lyckats.

Hans förhoppning är att samarbetet ska leda till att säljarna får en bred kunskap och förståelse för marknaden.

– Vi behöver bli bättre på alla områden. Kunskap är framgång och pengar – och det hoppas jag att våra medarbetare ännu bättre ska förstå.

På den digitala lär- och kompetensplattformen finns såväl större utbildningar som enstaka kurser samlade. Innehållet anpassas i förhållande till vilken funktion eller roll i företaget medarbetaren har. Syftet är att de som genomgår kurserna ska få fördjupad kunskap i marknadens digitala förändringar samt få ett ökat fokus på kund och kundnytta.

Peter Backström, kompetensutvecklingschef på Mittmedia, är glad över samarbetet och välkomnar fler mediehus.

”Det är glädjande att Norran valt att gå med eftersom kompetensplattformen har visat sig vara avgörande för att ge Mittmedias medarbetare chansen att förflytta sig både i kunskap och mind-set. Det är helheten – tekniska lösningar och kompetens – som kommer ta oss in i framtiden. Genom att hjälpas åt som partners ger vi varandra de bästa förutsättningarna.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

NorranMittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.