Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Nöjesguidens förre chefredaktör till Metro

Publicerad: 10 mars 2017, 07:04

Amat Levin. Foto: Pernilla Lundberg

Amat Levin är ny kolumnist på Metro.


Ämnen i artikeln:

Metro

I över sex år arbetade Amat Levin på Nöjesguiden. Han började som praktikant 2008, därefter hade han roller som redaktionsassistent, tv-redaktör, filmrecensent och redaktionschef innan han i slutet av 2013 tog över chefredaktörskapet för tidningen. Två år senare lämnade han dock uppdraget för att börja arbeta på reklambyrån Forsman & Bodenfors, där han varit sedan dess. Han är också en av programledarna bakom podden Power Meeting Podcast. Nu får han spaltutrymme i Metro:

”I yngre dagar var Metro ett sällskap på långa tunnelbaneresor in till skola och jobb, så jag hoppas kunna bidra till att vara det sällskapet för någon annan. Jag skriver alltid i någon form även om jag inte ämnar publicera allt, men det är klart roligast att skriva för en publik”, säger Amat Levin i ett pressmeddelande.

Metros debattchef Soraya Hashim om den nya kolumnisten:

”Det känns så roligt att få presentera Amat för vår miljonpublik! En av hans superkrafter är att sammanlänka det populärkulturella med det samhälleliga utan att bli snobbig. Det gör hans stil inkluderande och för mig ligger det helt i linje med hur jag tänker att hela Metro är.”

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Metro

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News