Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Söndag24.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Niklas Zennström träffar TV4

Publicerad: 15 November 2007, 12:33

Idag klockan 16 träffar TV4:s ledningsgrupp Niklas Zennström för att prata om Joost och den rörliga expansionen på nätet.


Niklas Zennström, som ligger bakom Kazaa, Skype och nu senast Joost, är på en snabbvisit i Stockholm. Igår pratade han på Sime-konferensen och idag träffar han TV4:s ledningsgrupp för att prata om Joost.

Både SVT och TV4 kommer att bidra med material till webbtjänsten, som låter användaren skapa sin egen tablå, och ger annonsören ökade möjligheter att nischa sin reklam.

Till Dagens Nyheter säger han att annonsörernas ideal inte är det fixerade schemat:
”Med ”beställ-tv”-plattformar spelar det ingen roll om man tittar på olika program och en del av det intresserar en smalare skara, någon kan till exempel titta på en dokumentär om kameler samtidigt som jag kanske tittar på ett tävlingsprogram, vi får fortfarande samma annonser baserade på hur våra vanor kartlagts och det spelar ingen roll om tittandet då är lokalt eller globalt.”
Axel Håkansson

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.