Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Måndag26.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Niklas Svensson får eget tv-program

Publicerad: 23 Februari 2011, 08:03

Programmet "Raka svar med Niklas Svensson" har premiär idag i Expressens webb-tv. Gäst i första programmet är statsminister Fredrik Reinfeldt. (Uppdaterad)


Ämnen i artikeln:

Expressen

Niklas Svensson är politisk reporter på Expressen och intervjuade partiledarna i Expressens valstuga för Expressens webb-tv.

Han ser programmet som en naturlig fortsättning på den bevakningen, och hoppas att programmet ska bjuda på allt från personliga och känslomässiga möten till oväntade utspel och stora avslöjanden.

”Jag är naturligtvis glad över att statsministern direkt tackade ja till att medverka i det här sammanhanget. I en nästan 20 minuter lång intervju, som spelades in i regeringskansliet Rosenbad i går, avslöjar han bland annat att han åkte direkt till Sveavägen när han fick veta att Palme mördats. Han pratar också om den dramatiska situationen i Libyen, om tv-licensen, om regeringens krav på att snus ska få säljas i andra EU-länder och om krisen inom Socialdemokraterna”, säger han i en kommentar.

Uppdaterad: Här kan du se programmet.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Expressen

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.