Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Medievärldens arkiv

Neurath programleder SvD:s nya videosatsning

Publicerad: 13 april 2017, 04:35

Annie Lööf och Carolina Neurath (Foto: Magnus Hjalmarson Neideman/SvD) och bredvid Annie Lööfs tweet.

Svenska Dagbladet presenterar i helgen en ny intervjusatsning som programleds av den prisade näringslivsreporter Carolina Neurath. Första gästen är Centerpartiets partiledare Annie Lööf.


Ämnen i artikeln:

Annie LööfSvenska DagbladetCarolina NeurathSvD

Intervjusatsningen består av korta videosekvenser där ett ämne eller en frågeställning är i fokus för varje serie. Gästerna i studion är aktuella och debattvilliga profiler inom näringslivet och politiken. Avsnitten är omkring tre minuter.

”Det här är ett spännande och kondenserat format med spännande gäster. Det blir rappt och rakt med mjuka och hårda frågor. Och med aktualiteter varvade med tillbakablickar”, säger Carolina Neurath.

Det nya formatet ska passa de nya digitala medievanorna, enligt ett pressmeddelande. Därför blir det ”rakt-på-ämnet-intervjuer” utan långa preludier.

Först ut är Centerpartiets partiledare Annie Lööf. Det blir ett samtal om ledarskap, flytthot från svenska techbolag och om hon ser sig själv som statsminister.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.