Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

fredag14.05.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

MWM drar västerut

Publicerad: 20 november 2007, 13:03

MWM-gruppen öppnar kontor i USA - och hoppas på fler kunder. - Vi har redan 24 tryckerikunder i Nord- och Sydamerika därför känns det naturligt att försöka expandera där, säger Tony Svensson, vd för MWM-gruppen.


MWM (Media Workflow Management) arbetar framförallt med att erbjuda systemlösningar och konsulttjänster. 2004 köpte MWM kontrollsystemet InfoTrack av DENEX i Stockholm.

På MWM:s uppdrag har DENEX Inc fungerat som återförsäljare av InfoTracks produkter i USA. MWM tar nu över den försäljningen genom att öppna ett eget kontor i Pittsburgh och anställa Bob Naylor, som tidigare arbetade för DENEX.

Från kontoret i Pittsburgh kommer MWM att sköta support och nyförsäljning av InfoTracks produkter för Nord- och Sydamerika. Bland MWM:s kunder finns bland andra Seattle Times, LA Times och New York Daily News.

– Att expandera i USA blir en stor utmaning för oss. På sikt hoppas vi förstås på fler kunder, säger vd:n Tony Svensson.

Sammanlagt har MWM cirka 160 kunder. Bland de nordiska systemkunderna finns bland andra Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet och Helsingin Sanomat.

mvredaktion

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.