Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Onsdag14.04.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

MTG:s programdirektör slutar

Publicerad: 26 Januari 2017, 09:20

Karin Stjärne. Foto: TV3/Nicklas Gustafsson

Karin Stjärne lämnar positionen som programdirektör för ett nytt uppdrag utanför MTG.


Ämnen i artikeln:

Anders JensenMTGKarin Stjärne

I januari 2014 återvände Karin Stjärne till MTG efter 16 år på andra arbetsplatser. I samband med det lämnade hon jobbet som vd på Nordisk Film & TV för att ta uppdraget som programdirektör på MTG. I rollen ingick ansvaret för allt innehåll i alla kanaler och alla plattformar.

Men nu lämnar hon återigen MTG. Samtidigt görs rollen om och en ny tjänst som innehållsdirektör inrättas. Rollen innebär ett samlat ansvar för egenproduktioner, tablåer och inköp.

”Jag vill rikta ett varmt tack till Karin som under sin tid på MTG har bidragit stort till vår verksamhet med sin brinnande passion för innehåll i kombination med en gedigen branschkunskap och affärsmässighet. Jag önskar Karin all lycka i framtiden och i sin nya roll. Samtidigt ser jag fram emot att hitta en ny medlem till vårt fantastiska team,” säger Anders Jensen, EVP MTG AB och vd för MTG Sverige, i ett pressmeddelande.

Karin Stjärne slutar i februari. Rekryteringen av hennes efterträdare har inletts. Medan den processen pågår är Filippa Wallestam, MTG Sveriges operativa chef, ansvarig på programavdelningen.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.