Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

MTG ökade resultatet 27 procent

Publicerad: 10 Februari 2011, 13:26

MTG:s rörelseresultat för 2010 ökade med 27 procent. Resultat före skatt blev 2,3 miljarder kronor. Mycket beroende på ökade andelar av annonskakan och ett nettointag av abonnenter.


Ämnen i artikeln:

MTGHans-Holger Albrecht

Reklammarknaderna i Skandinavien har haft en god utveckling under fjolåret slår MTG:s koncernchef Hans-Holger Albrecht fast i ett pressmeddelande.

Koncernen har över en miljon betal-tv-abonnenter i Norden när det gäller premiumsegmentet och över 50 miljoner till betal-tv-kanalerna i Europa samt USA.

Han poängterar att koncernens dedikerade fokus gäller kärnverksamheterna inom tv och radio samt att koncernen ständigt ser efter möjligheter till såväl organisk tillväxt som möjligheter att investera för att utveckla vår marknadsnärvaro och vår konkurrenskraft.

Enligt Dagens Media är MTG intresserade av att köpa Prosiebens nordiska verksamhet där bland annat svenska Kanal 5 ingår.

Ämnen i artikeln:

MTGHans-Holger Albrecht

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.