Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag20.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Mobilrekord efter moskégrävet

Publicerad: 17 September 2015, 05:29

Granskningen av radikal islamism kopplad till moskén i Gävle har fått många läsare. Så många att det gamla mobilrekordet passerats.


Ämnen i artikeln:

Gefle Dagblad

Över 155 000 personer läste gd.se via mobil eller surfplatta i förra veckan. En ny rekordnotering. Dessutom läste över 138 000 nyheterna via sin dator. En stor anledning till trafiktillströmningen är granskningen av moskén i Gävle.

Det är naturligtvis mycket glädjande att granskande journalistik av klassiskt snitt leder till så stor läsning och spridning, säger chefredaktör Anna Gullberg till GD.se.

Det är inte bara journalistiken som ligger bakom. Även den digitala marknadsföringen har bidragit.

Vi jobbar mycket med att försöka nå ut via sociala medier, främst Facebook och Twitter. En mycket stor del av befolkningen använder ju sig av sociala medier och dyker vår journalistik upp på rätt plats vid rätt tillfälle ökar chansen att den blir läst, säger Andreas Karlström, publiceringschef på gd.se till den egna tidningen.

Ämnen i artikeln:

Gefle Dagblad

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.