Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag22.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Mittmedia visar SDHL-slutspelet

Publicerad: 12 Mars 2018, 13:51

Mittmedia-drivna Hockeypuls har visat hockeymatcher i grundserien. Nu fortsätter mediekoncernen sin satsning på Svenska damhockeyligan (SDHL).


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Två av kvartsfinalserierna Modo-Leksand och Luleå-Brynäs, vilka drar igång nu på onsdag den 14 mars, kommer att sändas i Hockeypuls. Och nästa vecka sänder Hockeypuls båda semifinalserierna.

”Vi har gjort en storsatsning på SDHL sedan i september, bland annat genom att vi har Erik Sandberg som jobbar enbart med SDHL och genom att sända matcher. Därför är detta ett naturligt steg för oss, och i dialogerna med SDHL så ser vi att vi tillsammans vill utveckla damhockeyn”, säger Mattias Wallström, ansvarig för sportens affärsutveckling på Mittmedia.

Matcherna sänds på Mittmedias specialsajt hockeypuls.se samt på allehanda.se, dt.se, gd.se och arbetarbladet.se. För att få tillgång till matcherna måste man vara Mittmedia-kund.

Linnéa Kihlström

Redaktör och reporter

linnea.kihlstrom@dagensmedia.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.