Få hela storyn
Starta din prenumeration

Prenumerera

Torsdag29.10.2020

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Medievärldens arkiv

Mittmedia visar hockeymatcher live

Publicerad: 12 September 2013, 09:22

Genom ett samarbete med C More kommer Mittmedia att kunna visa direktsända hockeymatcher varje omgång. UPPDATERAD


Ämnen i artikeln:

Mittmedia

I Mittmedias spridningsområde finns tre hockeylag i den högsta svenska hockeyligan SHL (tidigare Elitserien): Brynäs, Modo och Leksand.

Mittmedia kommer att kunna visa matcherna live tack vare ett samarbete med C Mores onlinetjänst C Sports. Tittaren betalar per match, samma pris som för att titta via C Sports. I pauserna, och före och efter matcherna, kommer Mittmedia att sända sitt eget hockeymagasin ”Hockeysurr”.

Daniel Sandström kommer att leda hockeymagasinet.

”Det kommer vara ett initierat program där vi snackar om senaste nytt i lagen och de hetaste snackisarna, framförallt kring Brynäs, Modo och Leksand som ligger inom vårt spridningsområde”, säger han i en kommentar.

Är det här något som skulle kunna ingå i er framtida betalmodell?

Sådana här lösningar jobbar vi med parallellt med vår betalmodell, men kan vi hitta lösningar där vi kan erbjuda livesport till våra abonnerande kunder, vore det jätteintressant. Det handlar om rättigheter, och vi är jätteglada att vi fått det här samarbetet med C Sports, säger Mittmedias sportchef Mattias Eriksson

Sport är prioriterat för Mittmedia och vi tittar på flera andra sporter också.

Axel Andén

axel.anden@almatalent.se

Ämnen i artikeln:

Mittmedia

Dela artikeln:


Dagens Medias nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.